Uiteraard hadden we allemaal graag gevoetbald, zeker met het mooie lenteweer van de laatste tijd, maar de voetballoze periode wordt benut om het sportpark op een aantal vitale punten te moderniseren!
Op de eerste plaats: de installatie van twee nieuwe CV ketels t.b.v. verwarming en warm water. Deze zijn bovendien een stuk duurzamer en beter regelbaar dan de huidige installatie. Dit wordt verzorgd door Jeroen Janssen Installatiebedrijf te Hegelsom.
Op de tweede plaats worden momenteel door VDL Mast Solutions de nieuwe LED lichtmasten geplaatst naast de trainings- en bijvelden.
En op de derde plaats zijn onze hoog gewaardeerde vrijwilligers Rob Fleuren en RenĂ© Reintjes hard bezig om de beregeningsinstallatie te vernieuwen. Er is onlangs een nieuwe put geslagen, en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het installeren van een nieuwe pomp (zie foto). Onze “vrijwilligers buitenruimte” zullen zeker zeer tevreden zijn met deze verbetering!
Alle werkzaamheden vinden plaats onder de vakkundige leiding van ons bestuurslid Gebouwen & Terreinen, Henny van Rens, die sinds zijn entree anderhalf jaar geleden geen moment stil heeft gezeten en al deze werkzaamheden reeds grondig heeft voorbereid.
Na de nieuwbouw t.b.v. Oxalis is dit weer een volgende stap in de upgrade van onze accommodatie. Als volgende, en voorlopig laatste stap, zal de entree naar het sportpark verfraaid gaan worden. Ook hiertoe zijn de voorbereidingen al in gang gezet!