Door de Corona-perikelen is het wellicht wat aan de aandacht ontsnapt, maar in de eerste maanden van dit jaar is er een “leden-tevredenheids-enquëte” gehouden door twee studenten van de HBO-studie SPECO in Eindhoven. Hieronder zetten wij de belangrijkste verbeterpunten uit de enquëte op een rijtje, voorzien van een reactie vanuit het bestuur.

* kwaliteit douches – inmiddels zijn nieuwe CV ketels geïnstalleerd.
* gezonder aanbod kantine – hier wordt momenteel over nagedacht, hoe dit vorm te geven.
* trainingsvelden – zal altijd een punt van aandacht blijven. Zaaltrainingen en indien mogelijk uitwijken naar kunstgras zijn de laatste jaren reeds als alternatief gebruikt bij slecht weer.
* parkeerplaats – is opgeknapt in het voorjaar, maar blijft voor verbetering vatbaar. Wij blijven in gesprek met de gemeente hierover.
* veiligheid – als het gaat om fysieke veiligheid / voorkomen van diefstal – dit ligt grotendeels bij ons allemaal. Bijv. het correct afsluiten van kleedlokalen.
* veiligheid – als het gaat om een “veilig sportklimaat” – meld pestgedrag / racisme bij de leiding en/of bij de vertrouwenscontactpersoon! Laten we met zijn allen onze normen en waarden bewaken! Het bestuur zal hier bij de start van het nieuwe seizoen extra aandacht aan gaan besteden.

Aan iedereen die de enquête ingevuld heeft – hartelijk dank hiervoor!
En tot slot, andere, nieuwe suggesties zijn altijd welkom!  Heb je goede ideeën ter verbetering, of heb je klachten over zaken binnen VV Hegelsom? Blijf er niet mee rondlopen, maar laat het ons weten.

Bestuur VV Hegelsom