Afgelopen zaterdag 8 juni jl. hebben we weer ons jaarlijks terugkerend clubspektakel georganiseerd binnen de poorten van de enige echte Wienus-arena!

Vergeleken met wat we de laatste jaren gewend waren, viel het weer ditmaal toch wel wat tegen. Qua temperatuur was ’t nog wel te doen met ca. 18/19 graden, maar het leek af en toe wel herfst; een erg harde wind kregen we nu voorgeschoteld door de Weergoden. Gelukkig bleef de nattigheid grotendeels achterwege; slechts heel af en toe viel er een druppel regen.

Maar dat kwakkelweertje heeft ons er niet van weerhouden om er toch een fantastische en hartstikke leuke dag van te maken!

Natuurlijk kenden we ook nu weer vele winnaars tijdens de verschillende spel-en sport-onderdelen, maar hoe je het ook wend of keert; de grootste winnaars zijn wij toch uiteindelijk met z’n allen samen geworden. We hebben samen veel lol gehad; enthousiast werd door zowel spelers als begeleiding actief deelgenomen aan de diverse onderdelen! Kortom, we kunnen ook nu weer terugzien op een ontzettend gezellige Clubdag, waarbij de onderlinge banden nog ’s extra werden aangehaald! Het clubgevoel werd nog ’s overduidelijk versterkt!

Toch vinden we, dat hier ook effe aandacht moet worden geschonken aan de individuele prestaties van de deelnemers; daarom een kort overzicht van de kampioenen:

Als individuele winnaars kwamen uiteindelijk bovendrijven Stef Janssen (gr. 1), Jur Nijssen (gr. 2), Noë van de Rijdt (gr. 3), Dani van de Rijdt (gr 4) en Evan Heckathorn (gr. 5).

De Penalty-bokalen werden een prooi voor Jesper Beelen, Melle Faber, Hermon Negasi Berhe, Blake Zegers en Julian Siwiecki, terwijl Stef Janssen werd gekroond tot kampioen bij het jongleren!

De marathon kende als glorieuze winnaars Rayn van Lin (gr. 1), Yannick Smits (gr. 2), Stijn Verdellen (gr. 3), Robien Buijssen (gr. 4) en Evan Heckathorn (gr. 5).

De spelers in de verschillende groepen, die tijdens de 4 tegen 4 toernooitjes als besten uit de bus kwamen, ontvingen allen een welverdiende medaille.

Daarnaast werden er een groot aantal clubrecords verbeterd; prestaties, die uiteraard ook beloond werden door middel van een leuk aandenken in de vorm van een medaille.

Alle prijswinnaars nogmaals van ganser harte gefeliciteerd met jullie behaalde ereplaatsen! We hopen, dat de prijzen een mooi plaatsje op de schoorsteenmantel of in jullie eigen eregalerij op de slaapkamer hebben gekregen!!

Tijdens de afsluitende prijsuitreiking kregen verder alle deelnemers hun welverdiende diploma uitgereikt. Alle door hen geleverde topprestaties staan hierop vermeld.

                                                             

 

Onze hoffotograaf Ton Sieben heeft de hele dag door kiekjes genomen. In de loop van de komende dagen zullen op onze eigen website heel veel schitterende foto’s verschijnen, dus hou onze site goed in de gaten. Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid om deze schone kiekjes te downloaden.

Tot slot uiteraard een dankwoord aan de vele vrijwilligers, die hebben bijgedragen aan de realisatie van dit schitterende clubevenement, dat gewoonweg niet valt weg te denken op onze jaarkalender; dus ….. kijken we alvast reikhalzend uit naar volgend jaar ……..!