We zijn als jeugdbestuur erg in onze nopjes met het feit, dat we bij deze een kakelverse nieuwe voorzitter voor het Hegelsoms jeugdvoetbal kunnen en mogen presenteren!

Ruud Zanders zal de spreekwoordelijke (voetbal-)kar gaan trekken; sterker nog; hij is al enkele weken in functie! Hartstikke mooi voor alles en iedereen, die onze jeugdvoetballers een warm hart toedragen. We wensen Ruud uiteraard heel veel plezier bij het vervullen van deze taak en hopen uiteraard, dat we tot in lengte van jaren van hem als roerganger mogen genieten. Onderstaand stelt Ruud zich aan jullie voor:

Hoi!

Allereerst wil ik Piet Geurts bedanken. Met typerende passie en inzet heeft Piet het interim-voorzitterschap meer dan perfect vervult. Natuurlijk is iedereen ook heel blij dat Piet alle andere vrijwilligerstaken gewoon voortzet. Piet, heel erg bedankt.

Mijn naam is Ruud Zanders, sinds kort de nieuwe voorzitter van het jeudbestuur van vv Hegelsom. Ik denk dat de meeste mensen mij wel kennen. Ik ben 39 jaar oud en geboren en getogen in Hegelsom. ik ben gelukkig getrouwd met Mieke en we hebben twee kinderen, Jan (11) en Nina (9).

Ik heb enorm veel zin in mijn nieuwe rol als voorzitter en zal kort uitleggen waarom;

Zelf heb ik ook gevoetbald. Vanaf 1987 betraden mijn vriendjes en ik de velden. We hebben veel geleerd en vooral ook heel veel plezier gehad met elkaar. Samen hebben we nieuwe dingen ervaren zoals ons eerste verre toernooi, in Yerseke (Zeeland), de clubkampioenschappen en een beste wedstrijd ooit – in ons geval een bekerwedstrijd tegen Leveroy, momenten die je samen beleeft en niet meer vergeet. Als jeugdspeler leer je van iedereen; medespelers, trainers, scheidsrechters en natuurlijk ook van de andere teams. Lekker buiten bewegen en elke week steeds beter voetballen. En dat allemaal in eigen dorp!

De afgelopen 5 jaar was ik jeugdtrainer/coach. In die tijd heb ik een zeer positieve indruk gekregen van het jeugdbestuur en zeker ook van de technische commissie ofwel TC. De passie voor het voetbal is in alles zichtbaar. Het is mooi om te zien hoe gedreven iedereen is om het best mogelijke te bieden voor alle spelers van alle leeftijden. Ook nu, in deze vreemde tijd waarin we sinds vorige week weer zijn begonnen met trainen. Het opgestelde protocol wordt nageleefd door iedereen en het plezier komt daarmee langzaam maar zeker terug op de velden!

Met volle inzet en veel plezier wil ik in mijn nieuwe rol graag en per direct bijdragen aan het voortzetten van de activiteiten van jeugdvoetbal Hegelsom.

Met vriendelijke groet,

Ruud Zanders