Ook dit jaar organiseert Rabobank Horst Venray weer de Clubkas Campagne. De Rabobank Clubkas Campagne is er om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. De bijdrage is bedoeld om hen te ondersteunen bij activiteiten die ze ontplooien.

VV Hegelsom

Ook vv Hegelsom zal zich inschrijven voor de Clubkas Campagne. Wat houdt dit in?

Leden van Rabobank Horst Venray tussen 27 september en 11 oktober hun stem uitbrengen op één of meerdere verenigingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op vv Hegelsom worden uitgebracht, des te meer geld wij ontvangen.

Het doel wat VV Hegelsom in 2019 gekozen heeft, is het verbeteren van de trainingsfaciliteiten voor zowel jeugd als senioren. De komst van Oxalis en daardoor de nieuwbouw van de accommodatie heeft ook VV Hegelsom een nieuwe bergruimte opgeleverd. De inrichting hiervan wordt nu ter hand genomen. Hierbij zijn een aantal zaken gepland die ons jeugdkader zeker ten goed komen bij de trainingen: ballenkarren, een moderne ballenpomp, en diverse andere kleinere materialen. Tevens zijn er nog zaken benodigd zoals rekken, kasten, haken e.d.

Met uw hulp hopen wij dit te realiseren en de sportbeleving van trainers en spelers nog verder te verbeteren.