Zondag 21 november speelde Hegelsom 1 de uitwedstrijd tegen Panningen. Ondanks het toeschouwersverbod bekeken verschillende mensen de wedstrijd. Onze eigen supportersclub Vak 9 bevond zich op uiterst creatieve wijze op de aangrenzende parkeerplaats, en gaf en passant de tussenliggende groenstrook een onderhoudsbeurt.

De wedstrijd, gespeeld op een zeer hobbelig veld, brandde meteen los. Al in de 2e minuut bracht Bart Spreeuwenberg de 0-1 op het bord met een kopbal na een vrije trap van Denny Bongers. Hegelsom overklaste de gastheren volledig in het eerste kwartier, en wist nog tweemaal te scoren. Beide keren was het opnieuw Bart Spreeuwenberg, en ook beide keren met een kopbal.

Panningen paste al na 23 minuten een dubbele wissel toe, ging daarna feller spelen en zocht meer de aanval. Kort voor rust leidde dit tot de 1-3 toen de vrijstaande Robin van Osch een voorzet succesvol verlengde.

Na de thee zette Panningen haar aanvalsdrift voort en wist in de 55e minuut tot 2-3 te komen na een aanval over rechts en een gemakkelijke intikker; en dus werd het alsnog een zware middag voor Hegelsom. In de 69e minuut werd een counter opgezet door Bart, en na een goede kaats van Guido wist Denny in twee pogingen het net te vinden: 2-4 dus. Toch kon Hegelsom de wedstrijd nog steeds niet rustig uitspelen, want vijf minuten na deze treffer trapte Will Spreeuwenberg over de bal heen in eigen strafschopgebied en in een poging dit te herstellen, duwde hij een tegenstander in de rug: penalty en 3-4. In een zeer spannend laatste kwartier, met een niet meer fitte Sjors Witt in het doel, kon de voorsprong over de streep getrokken worden waardoor de periodetitel een feit is. Heren gefeliciteerd met dit mooie resultaat.