Toon Peelen   

Op donderdagavond 20 februari jl. ontvingen wij het trieste bericht van het overlijden van ons gewaardeerde lid Toon Peelen. Gedurende vele jaren was hij een op meerdere manieren zeer actief lid van VV Hegelsom.

Toon werd geboren in 1949 en was in de jaren zeventig eerste elftalspeler van Wittenhorst. Al snel na zijn verhuizing naar Hegelsom in de jaren tachtig werd Toon elftalleider van Hegelsom 1. Deze functie heeft hij liefst elf seizoenen vervuld. Spelers uit die periode zullen hem zeker herinneren als een zeer betrokken leider: altijd op tijd, en altijd zijn zaken goed voor elkaar. Toon kwam altijd op voor zijn spelers, maar was ook een gezelschapsmens die genoot van de derde helft en vaak als laatste naar huis ging. Het hoogtepunt uit Toon’s jaren als leider was het kampioenschap en bijbehorende promotie naar de 4e klasse in 1996.

Ook in de jaren na zijn afscheid als leider bleef Toon het eerste elftal altijd steunen, als fanatiek supporter en onderdeel van de vaste groep volgers die ook de uitwedstrijden veelvuldig bezoeken.

Daarnaast heeft Toon zich altijd zeer verdienstelijk gemaakt tijdens de bouwwerkzaamheden op het sportpark. Vooral de bouw van de kantine rond de eeuwwisseling was een grote klus waarbij Toon een belangrijke kracht was. Maar ook daarbuiten stak hij de handen uit de mouwen, zoals vorig jaar nog ten behoeve van de nieuw gebouwde kleedlokalen.

Wij herinneren ons Toon Peelen als een toegewijd lid van VV Hegelsom en fanatiek volger van ons vaandelteam. Wij wensen familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.