Januari 2024
Onderwerp: Aankondiging structurele samenwerking in de bovenbouw (JO19 – JO13)
Beste jeugdleden, ouders/verzorgers, vrijwilligers van VV Hegelsom, SJO America-Meterik, AVV America en RKSV Meterik,
Graag willen wij jullie op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling betreffende de samenwerking in de bovenbouw (d.w.z. JO19 t/m JO13 elftallen) tussen VV Hegelsom en SJO America-Meterik.
Na constructieve gesprekken tussen de besturen van VV Hegelsom en SJO America-Meterik, zijn wij verheugd te kunnen mededelen dat er een gezamenlijk besluit is genomen om vanaf het nieuwe seizoen 2024-2025 een structurele samenwerking in de volledige bovenbouw te starten.
Wij benadrukken dat de samenwerking dus alleen betrekking heeft op de bovenbouw, en niet op de onderbouw, aangezien momenteel de invulling van 8- en 6-tallen in deze leeftijdscategorieën goed verloopt binnen de afzonderlijke verenigingen SJO America-Meterik en VV Hegelsom.
Belangrijke punten omtrent de samenwerking:
Geïntegreerde Organisatie: De organisaties en met name de technische commissie zullen samensmelten tot één, waardoor we sneller en beter beslissingen kunnen nemen voor het welzijn van de spelers en de verenigingen.
Gezamenlijke Communicatie: De communicatie zal verder geprofessionaliseerd worden en voortaan gezamenlijk plaatsvinden. Hierdoor kunnen we jullie nog beter informeren en betrekken bij de ontwikkelingen.
Optimaliseren locaties: Vanaf het nieuwe seizoen zullen we nog beter pragmatisch kijken naar de locatiekeuze per leeftijdscategorie.
Nieuwe Tenues: Vanaf seizoen 2024-2025 zal de volledige bovenbouw spelen in splinternieuwe tenues van adidas met de kleuren Royal blue/Zwart.
Nieuw Gezamenlijk Logo: Ook zal er vanaf het nieuwe seizoen een nieuw gezamenlijk logo worden geïntroduceerd. Momenteel wordt dit ontwerp zorgvuldig vormgegeven.
Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze jeugdspelers, en hierdoor ook zal leiden tot meer sportplezier bij spelers en kaderleden. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een sportieve afronding van het lopende, en voorbereiding op het nieuwe seizoen!
Met vriendelijke groet,
Besturen VV Hegelsom en SJO America-Meterik