Donderdag 30 maart moest de wedstrijd tegen RKSVO uit Ospel overgespeeld worden omdat in de eerdere wedstrijd in Hegelsom Ospel een speler opgesteld had die een schorsing uitzat.

Ospel kreeg hiervoor 3 punten in mindering en de wedstrijd moest overgespeeld worden.

Van meet af aan namen de mannen uit Ospel het heft in handen en leek het of zij meer het belang van de wedstrijd inzagen dan de mannen uit Hegelsom. Het combineerde gemakkelijker en als de bal al verloren ging waren ze veel feller in de duels dan de mannen van trainer Spruit.

In de 24 minuut kwam Ospel op een terechte voorsprong, via een aanval over rechts werd de bal voor het doel gebracht waar deze van dichtbij door Sjors van Eck binnen werd gewerkt.

In het laatste gedeelte van de eerste helft had Hegelsom het betere van het spel en zette Ospel flink onder druk. Op aangeven van Niek schoot Marc van Rens uit de draai hard op doel maar de keeper van Ospel tikte de bal met een sublieme reflex via de lat over het doel. Even later kopte Guido op aangeven van Denny goed op doel maar wederom bracht de keeper van Ospel met een katachtige duik redding.

Na rust begon Hegelsom feller maar kwam niet echt in hun spel of tot uitgespeelde kansen.

Het vergat te voetballen en hanteerde veel te veel de lange bal waar de tegenstander zich vrij gemakkelijk op in kon stellen en wat ook heel voorspelbaar was. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het spel steeds rommeliger en ebde het geloof en de nauwkeurigheid in passes weg bij beide teams.

Hegelsom gaf op het einde van de wedstrijd achterin veel ruimte weg en had geluk dat Ospel hier slordig mee om ging , daardoor bleef het tot het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peeters spannend.

Opnieuw pakte RKSVO uit Ospel de o zo belangrijke 3 punten pakken in de strijd voor klasse behoud.

Komende zondag staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma en wel tegen Sportclub Irene en zijn er weer 3 punten te verdienen.