De eerste thuiswedstrijd van het seizoen onder leiding van nieuwe trainer Raed Bko heeft Hegelsom winnend afgesloten. Zonder de geblesseerde Marc van Rens en geschorste Jordi Janssen maar mét een goed verzorgde lunch in de kantine wist de thuisploeg Panningen met 2-1 te verslaan.

Mede doordat Hegelsom vroeg in de wedstrijd al onder druk wordt gezet door Panningen ontvangt Guido Kauffeld na 4 minuten al een gele kaart. Ondanks de druk van Panningen schiet Denny Bongers Hegelsom na 20 minuten spelen op 1-0 te zetten. Een mijlpaal voor Denny, dit is namelijk zijn 100e doelpunt in het prestatieve amateurvoetbal!

Voor deze prestatie werd Denny later door de scheids beloond met een gele kaart vanwege een vermeende schwalbe.

Panningen deed al snel wat terug waardoor beide ploegen met 1-1 de rust in gaan. Na rust bleef de wedstrijd fel én spannend. Bram Cox kwam hard in botsing met een tegenstander en moest het veld verlaten. Halverwege de tweede helft was het opnieuw Denny Bongers na een goede aanval van Hegelsom die de keeper met een afstandsschot wist te verrassen in de korte hoek.

Na de 2 gele kaarten in de eerste helft had de scheids de smaak te pakken. Guido Kauffeld ontving zijn tweede gele kaart voor een duwpartij bij de zijlijn. Hierdoor moest Hegelsom de wedstrijd voor de tweede week op rij met 10 man afmaken. Robbin Clabbers en Joeri Arts kregen beide ook nog een gele kaart van scheidsrechter Schoester. Ook een speler van Panningen kreeg de gele prent gepresenteerd voor een overtreding op Chiel Teuwsen.

Al met al een zwaarbevochten overwinning maar de eerste drie punten van het seizoen zijn binnen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Excellent op het programma.