Vooraf was wel duidelijk dat het geen gemakkelijke middag zou worden in Meijel tegen de plaatselijke RKMSV. Meijel had n.l. na Hegelsom de minste doelpunten tegen in de 4e klasse E.

In de 10e minuut werd Marc van Rens op rechts weggestuurd door Bram Cox, zijn lage voorzet kon bij de eerste paal net niet binnen gewerkt worden door de inlopende Guido Kauffeld. Na een dik kwartier spelen werd het even hachelijk voor het doel van Hegelsom. De linksbuiten van RKMSV kwam goed door over links en de voorzet die volgde werd met moeite onschadelijk gemaakt door sluitpost Sjors Witt. De eerste helft was verder pover van beide kanten, beide verdedigingen gaven nog geen krimp. De altijd ijverige Denny Bongers was nog het dichtste bij een treffer maar zag zijn schuiver net naast gaan. De thee werd opgezocht met de bekende brilstand op het scorebord.

Na rust begon Hegelsom feller en zette de verdediging van RKMSV wat meer onder druk zonder echter grote kansen uit te spelen. Denny Bongers was wederom het dichtste bij een treffer, na een prima solo trof hij net geen doel. In de 63e minuut werd de ban gebroken. Guido Kauffeld werd op de rand 16 ingespeeld en zette met een sublieme hakbal Jordi Janssen vrij voor de keeper. Hij omspeelde de keeper en schoot de bal laag voor waar Niek Peeters de bal voor het intikken had. Nog even was er twijfel omdat de grensrechter van RKMSV de vlag omhoog hield maar de scheidsrechter keurde het doelpunt terecht goed. RKMSV had tot dat moment nog geen vuist kunnen maken, de verdediging van Hegelsom stond goed deze middag. Een kwartier voor tijd had Guido Kauffeld de wedstrijd in het slot kunnen gooien. Hij kopte de bal uit een voorzet van Denny Bongers echter net over.

In het verdere verloop van de wedstrijd liet Hegelsom zich iets inzakken, Meijel pompte de ballen hoog voor het doel maar de verdediging onder leiding van de gebroeders Spreeuwenberg bleef rustig en trok de overwinning over de streep. Een magere maar verdiende overwinning voor de mannen van Ron Spruit.

Komende week staan er weer twee wedstrijden op het programma, eerst donderdag uit naar BEVO en zondag thuis tegen GFC uit Grubbenvorst. Twee ploegen die in de middenmoot staan en zeker niet onderschat mogen worden.