Op zondagmiddag 24 september stond dan eindelijk de eerste competitiewedstrijd onder nieuwe trainer Raed Bko op het programma. De mannen uit Hegelsom mochten voor deze wedstrijd naar het Helmondse Bruheze. Het team van Raed Bko trad aan in een 1-3-5-2 formatie.

De thuisploeg kwam echter al in de eerste minuut op voorsprong. Emre Bars schiet Bruheze al snel naar de 1-0. Hierdoor kijkt Hegelsom al erg vroeg tegen een achterstand aan. Om iets terug te kunnen doen heeft Hegelsom aanvallers nodig. Echter raakt Marc van Rens al vroeg in de wedstrijd geblesseerd en moet hij het veld verlaten.

Na ruim 20 minuten spelen verdubbelt Bruheze de voorsprong, ditmaal is het Johan van Lierop. Alsof dit nog niet erg genoeg is krijgt Hegelsom na zo’n half uur voetballen ook nog een rode kaart. Jordi Janssen houdt een doorgebroken speler vast en de scheids beoordeeld dit als een rode kaart. De rood-witten kijken na een half uur spelen dus tegen een 2-0 achterstand aan en staan nog met 10 man.

Een paar minuten voor rust maakt van Lierop zijn 2e en staat het bij rust dus 3-0. De wedstrijd lijkt dan ook gespeeld. Halverwege de tweede helft maakt ook Emre Bars zijn tweede van de wedstrijd.

Komend weekend staat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Panningen komt dan op bezoek bij sportpark Wienus. Hegelsom moet het dan doen zonder Jordi Janssen. Die is namelijk geschorst.