Afgelopen zondag stond een mooie pot op het programma voor Hegelsom om het gelijkspel van vorige week snel te doen vergeten. Laagvlieger Achates kwam op bezoek.

De bezoekers langs de lijn waren amper gesetteld of het eerste doelpunt lag er al in. Doelman Sjors Witt trapt de bal vanuit zijn handen richting het doel van Achates. Waar niemand rekening mee hielt was dat deze uittrap via een stuiter achter de doelman van Achates terecht kwam. 1-0 voor Hegelsom. Een doelpunt wat je niet vaak mee zult maken op de amateurvelden.

Het was Hegelsom dat het vervolg van de wedstrijd onder controle had en via Jordi Geurts op een 2-0 voorsprong kwam. Dit was tevens de ruststand. Het begin van de 2de helft was een kopie van het begin van de 1ste helft. Wederom waren de bezoekers net uit de kantine en of de bal lag al in het netje. Thom Derks schoot de bal vanuit een onmogelijke hoek (op de achterlijn) als een kanonskogel in het doel van Achates (3-0). Doelman Sjors Witt had niet veel te doen deze wedstrijd op enkele kleine kansen na die hij allemaal goed wist te pareren.

In minuut 83 was het wederom Thom Derks met een doelpunt voor de rood-witte (4-0). Na enkele kansen van Marc van Rens wist hij in de 88ste minuut eindelijk raak te prikken. Hij wist de bal beheerst binnen te schieten na een 1-op-1 duel met de keeper (5-0). Het slotakkoord was voor Thom Derks: Een vrije trap rand 16 werd door Derks opgeÃĢist en schoot het snoeihard onder de muur door. Eindstand 6-0. Volgende week wederom een thuiswedstrijd voor Hegelsom. Ditmaal komt Heijen op bezoek.

 

Aanvang van de Wedstrijd is 14.00 uur. dus wees op tijd,je weet maar nooit.