Vanaf aankomend seizoen zal de functie van penningmeester ingevuld worden door Mark Joppe. Hij treedt hiermee toe tot het dagelijks bestuur van de voetbalclub. Mark volgt Roel Beerkens op, die na 7 jaar heeft aangegeven na dit seizoen te willen stoppen in deze functie. In de komende paar maanden zal Mark geleidelijk de taken van Roel gaan overnemen.

Wij bedanken Roel voor zijn inzet en tijd, en wensen Mark veel succes in zijn nieuwe functie!

Korte introductie van Mark:
Ik ben Mark Joppe en ben vanaf volgend seizoen de nieuwe penningmeester van VV Hegelsom. Zowel VV Hegelsom als voetbal is niet helemaal nieuw voor mij. Maar Ik zou even bij het begin beginnen. Ik ben 42 jaar en heb het grootste gedeelte van mijn jeugd doorgebracht in Vlierden een kerkdorp van Deurne. Daar heb ik vanaf mijn 7e tot mijn 32e gevoetbald bij SPV, met ongeveer een pauze van 5 jaar in verband met mijn studie. In 2010 ben ik samen met Vera en onze kinderen Ize en Len verhuisd naar Hegelsom. Ik ben nu ongeveer vijf jaar als jeugdtrainer betrokken bij VV Hegelsom bij het team van onze Len. Het is mooi om te zien hoe deze vereniging gesteund door alle vrijwilligers zoveel voetbal plezier brengt voor jong en oud. Ik heb dan ook erg veel zin om hier komende tijd mijn steentje op een andere manier aan bij te dragen.

Tot ziens op het sportpark,
Mark Joppe