De wedstrijd die zondag 8-3-2020 in Grubbenvorst op de planning stond, werd gewonnen door de thuisploeg. De wedstrijd was net als het weer bar slecht, maar uiteindelijk wist de mannen uit Grubbenvorst in de 91e minuut van de wedstrijd het klusje te klaren, 1-0.

Het weer was net na de middag een stuk minder dan voor de middag. Het begon te waaien en er viel lichte regen. Dit deed ook het spel van beide teams niet ten goede.

Alhoewel Hegelsom in de eerste minuut een dot van een kans kreeg, werd er daarna door beide ploegen niet veel meer gecreëerd maar ook niet weggegeven.

Voor de rust wist Grubbenvorst nog 2 maal te scoren, deze doelpunten werden beide afgekeurd door buitenspel en het binnenwerken van de bal met de hand.

Dit waren de spannendste momenten van de eerste helft.

Het vertekende spelbeeld van de eerste helft bleef in de gehele tweede helft hetzelfde. Beide teams gaven niet veel weg maar wisten ook niet al te dreigend voor het doel te komen.

Lang leek het erop dat de wedstrijd in de brilstand zou gaan eindigen, maar niets bleek minder waar.

In de blessuretijd van de wedstrijd slingerde Grubbenvorst de bal nog éénmaal voor en tot grote verassing van iedereen verdween deze bal in de kruising.

Hegelsom stond erbij en keek ernaar.

Duur puntverlies voor de mannen uit Hegelsom, die hun grootste concurrent SV United richting titelkoers zien gaan.

Herpakken en volgende week weer de volle 3 punten in Hegelsom laten!