Beste leden van VV Hegelsom, en andere betrokkenen bij onze club,

zoals velen van jullie inmiddels al weten, zal ik in het najaar aan een nieuwe uitdaging in mijn loopbaan beginnen, namelijk het algemeen directeurschap van Roda JC. Deze functie zal zeker een groter gedeelte van mijn vrije tijd opslokken, zowel doordeweeks als in de weekeinden, dan mijn huidige baan. Desalniettemin zal ik de komende maanden mijn functie als voorzitter van VV Hegelsom blijven bekleden. Hierbij weet ik mij gelukkig gesteund door een sterk en ingespeeld team: namelijk mijn mede-bestuursleden. In de loop van de laatste maanden van 2020 zal moeten blijken of dit op langere termijn een werkbare situatie is.
Wat hierbij een voordeel is: gelukkig hebben wij als vereniging, met behulp van de vele vrijwilligers, de zaken momenteel goed op de rit. Met een mooie accommodatie, een stabiel ledenaantal en een aantal zeer betrouwbare lokale sponsors. Het jaar 2021 zal hopelijk in het teken gaan staan van het uitgestelde 75-jarig jubileum. Daarnaast hopen wij simpelweg zoveel mogelijk mannen, vrouwen, jongens en meisjes, van jong tot oud, plezier in de voetbalsport te kunnen bieden – ook in deze tijden van corona en de bijbehorende beperkingen.

Met vriendelijke groet,
Martijn Wismans