Herfstvakantie RB7 Soccer Academy

VOETBALWEEK

16-19 oktober VV Hegelsom, 10:00 – 15:30 uur

    • Voetbalweek voor kinderen van 6 t/m 15 jaar
    • Elke dag meer dan 4 uur voetbaltraining
  • Professionele trainers (ex-prof, diploma‚Äôs UefaB en UefaC)
  • Techniektraining, spel- en wedstrijdvormen, keeperstraining en schotkrachtmeter
  • Workshop
  • Mooi tenue, bidon en oorkonde als aandenken
  • Kosten: 139 euro (10 euro korting voor leden VVH)
  • Aanmelden voor 10-10-2023 via info@rb7socceracademy.nl

Ben jij gek op voetbal en wil je in de herfstvakantie je skills verbeteren?

Dan is de voetbalweek van RB7 Soccer Academy iets voor jou! Van 16 t/m 19 oktober kun je op het terrein van VV Hegelsom elke dag van 10:00 tot 15:30 uur genieten van de beste voetbaltraining !

Dit is wat je kunt verwachten:

Je leert van professionele trainers die zelf hebben gespeeld bij profclubs of een UEFA-licentie hebben. Onze hoofdtrainer is Raed Bko, een ex-profvoetballer die nu bezig is met de Master in Coaching aan het Johan Cruijff Instituut. Je traint in kleine groepen van ongeveer 15 kinderen, zodat je veel aandacht en feedback krijgt. Je oefent je techniek, je tactiek en je teamspel. Je speelt ook leuke spelletjes en spannende wedstrijden. Je krijgt ook keeperstraining als je dat wilt. Of je kunt je schotkracht meten met een speciale meter. Wie heeft het hardste schot van de week?

Je krijgt tussen de middag een leuke workshop en lekkere sports fruit snacks. Je moet wel zelf je lunch of broodje meenemen, want van al dat voetballen krijg je honger!

Je krijgt aan het einde van de week een mooi tenue, een bidon en een oorkonde met de handtekeningen van alle trainers. Zo kun je iedereen laten zien dat je hebt meegedaan aan de voetbalweek van RB7 Soccer Academy.

Klinkt dit niet geweldig? Schrijf je dan snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. De kosten zijn 139 euro, maar als je lid bent van VVH krijg je 10 euro korting. Aanmelden kan tot 10-10-2023 via info@rb7socceracademy.nl. Mis deze kans niet om een superleuke en leerzame voetbalweek te beleven!