Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde voetbaltrainer voor het seizoen 2020-2021, die samen met onze talenten werkt aan ontwikkeling, ambitie en natuurlijk plezier.

De nieuwe trainer/coach van vv Hegelsom Onder 13-1:

• Bij voorkeur in het bezit van minimaal een pupillentrainers certificaat of bereid om dit te behalen, waarbij wij jou kunnen faciliteren.
  • Enthousiast en positief ingesteld en weet de spelersgroep te enthousiasmeren en te motiveren.
  • Werkt conform het technisch beleid van vv Hegelsom
  • Geeft minimaal 1x, maar liefst 2x per week training en is op zaterdag bij de wedstrijd als coach aanwezig.

Wat heeft vv Hegelsom te bieden?

Prestatief werken op amateurniveau bij een mooie vereniging :

• Uitstekende trainingsfaciliteiten
  • Een talentvol team met veel ambitie
  • Een prettige werksfeer met regelmatig overleg en ruimte voor eigen inzichten.
  • De mogelijkheid om (vervolg)opleidingen te volgen.
  • De mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen als trainer binnen onze vereniging

Onze Jo 13-1 traint op maandag en woensdag van 18.30 tot 19.45 uur. Daarnaast verwachten we van je dat je de wedstrijd-coaching op zaterdag voor je rekening neemt.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of word je nu al enthousiast, dan kun je   contact opnemen met Ralf Broos, Technische Commissie van vv Hegelsom Afdeling Jeugd,    06-12232751 of reageer per e-mail naar Tcjeugd@vvhegelsom.nl