Sjaco Gijsbers is de nieuwe keeperstrainer van vv Hegelsom.

Hij stelt zich hier zelf aan ons voor.

Mijn naam is Sjaco Gijsbers en ik ben 60 jaar. Mijn hobby’s zijn voetbal en vissen.

Mijn voetbalcarrière ben ik begonnen als jeugdkeeper bij RKDVC Drunen. Van mijn 16e tot 21e jaar ben ik als keeper van het tweede voetbalteam van Anderlecht actief geweest. Daar heb ik samen gespeeld met Nico de Bree, Arie Haan en Jan Boskamp. Na mijn 21e heb ik de overstap gemaakt naar RKC Waalwijk. Bij deze club heb ik als keeper diverse kampioenschappen mee mogen keepen. In 1980 ben ik met mijn team algemeen Nederlands Kampioen geworden. In 1984 ben ik overgestapt naar het betaald voetbal binnen RKC Waalwijk en vervolgens actief geworden als jeugdkeepertrainer bij RKC Waalwijk. Daarnaast scout ik voor de jeugd van RKC Waalwijk en Feyenoord. In de laatste jaren (2011-2014) ben ik voornamelijk actief geweest als keeperstrainer voor het eerste en het tweede elftal en alle jeugdelftallen binnen de Sportclub Panningen. Vanaf 2014 heb ik ook de keeperstraining bij SVEB Broekhuizervorst voor alle eerste en tweede teams en alle jeugdteams verzorgd. Ik hoop dat we samen een gezellige tijd en sportieve seizoenen tegenmoet gaan.