Mededeling van het Bestuur.

Beste leden,

Inmiddels is bekend dat er dit seizoen geen amateurvoetbal meer zal plaatsvinden. Wij hopen uiteraard dat er na 28 april toch voorzichtig weer opgestart kan worden met trainingen en eventueel andere activiteiten voor jeugd en senioren. Als dit toegestaan wordt vanuit de overheid, zal VV Hegelsom hier in elk geval mee aan de slag gaan – we blijven ten slotte een voetbalclub! Tot die tijd conformeren we ons uiteraard aan de voorschriften van overheid en RIVM.
Tot nader order blijft ook de organisatie van het jubileumweekend (4-5-6 september 2020) doorgaan, al is het wat meer achter de schermen. Wij hopen er nog steeds op dat alle activiteiten doorgang kunnen vinden, maar intussen blijven we de vinger aan de pols houden. Natuurlijk zullen we tijdig duidelijkheid geven over de invulling van het jubileumprogramma.

Bestuur VV Hegelsom